OTHERS ABOUT US

Hvala še enkrat za vse - bilo je res izredno. Pozdrav tudi ostalim, ki so skrbeli za dobro počutje. Srečno.
Tatjana Krajnik
Mestna občina Ljubljana
Spoštovani! v imenu celotnega kolektiva Prešernove družbe d.d. se vam zahvaljujem za odlično izvedbo športnih aktivnosti, postrežbo ter prijetno vzdušje. Lep pozdrav!
Tanja Dakić
Organizatorka dela, Prešernova družba d.d
Spoštovani gospod Simon, Še enkrat najlepša hvala za zelo dobro organizacijo in izvedbo naše delavnice. Vsi udeleženci smo bili zelo zadovoljni, presenečeni nad samim sabo in našimi zmožnostmi.
Bolje smo spoznali sami sebi, sodelavce, predvsem pa jih je večina bila presenečana nad ekipnim duhom, ki pomaga odpraviti še tako velike strahove, negotovost in nezaupanje. Hvala.
Dejan Radšel
Direktor Manpower d.o.o.
Spoštovani g. Kovač,
Seminar, ki smo ga prejšni vikend izvedli pri vas je bil zelo uspešen, ne samo zaradi izbrane teme in strokovovne podkovanosti predavateljev in trenerje, temveč tudi zaradi vaše pripravljenosti in gostoljubnosti. Počutili smo se zelo dobro , zadovoljni smo bili z vsem kar ste nam ponudili: sobe, hrano, pogoje za delo in vse ostalo.
Posebej se želim zahvaliti tudi trenerj, ki je vodil aktivnosti v vašem parku, za njegov pristop pri delu s skupino in motiviranje. To je veliko pripomoglo k našem pozitivnem timskem vzdušju, ki je bil pravzaprav naš najvažnejši cilj.
Lepo vas pozdravljamo in vam želimo veliko uspeha pri delu!
dr. Vida Šeme Hočevar
Generalna Sekretarka
Spoštovani!
V imenu IMP d.d. se vam zahvaljujem za dobro postrežbo, prijetno vzdušje in odlično popestritev z dodatnimi aktivnostmi.
Lep pozdrav!
Vanja Babič
IMP d.d.
Letos junija smo bili z vašo uslugo izjemno zadovoljni, zato si želimo tudi v naslednjem letu ponoviti ekskurzijo z vašimi uslugami.
Violeta Stefanovik
Osnovna šola Franceta Bevka Ljubljana
Še enkrat se vam zelo lepo zahvaljujemo za ćudovit dan v vaši Osilnici. Imeli smo se izredno lepo, vaši mojstri so se zelo potrudili. Učenci so rekli, da takega super izleta še niso imeli. Upam, da nas boste sprejeli tudi naslednje šolsko leto.
Lep sončen pozdrav iz Maribora.
Romana
OŠ bratov Polančičev
Minuli konec tedna smo preživeli skupaj. V skupnem druženju ali pa v mislih. Hvala v imenu razširjenega kolegija Pivke perutninarstva d.d., ker ste s svojim trudom prispevali, da so predavanja in delavnice zaživele v vsakem izmed nas. Verjamemo, da bodo to novo energijo in zagon za delo začutili vsi, ki so okoli nas. Prosimo, da se v našem imenu zahvalita tudi vsem vašim sodelovcem, ki so z dobro voljo pomagali, da nam bo Akademija vodenja v Selah pri Osilnici - v čudovitem parku ob Kolpi in seveda v hotelu Kovač in vaši dužbi ostala v nepozabnem spominu.
Veliko uspehov še naprej vam želimo vsi, še posebej pa vas lepo pozdravljava.
Vodji organizacijskega odbora:
Petra in Nataša
Pivka d.d.
Srdačan pozdrav svoj „ekipi" Sportskog centra Kovač , imamo samo riječi pohvale za Vas, bilo nam je stvarno prelijepo i nadam se da ćemo se još Vidjeti.
MEGRAD d.o.o.
Pozdravljeni,
Ob tej priliki bi se vam rada zahvalila za dobro postrežbo in organizacijo našega enodnevnega srečanja 'REGIADE'.
Upam da se še kdaj oglasimo in organiziramo podobno srečanje.
Lep ter uspešen dan!
Teja
Registrator d.o.o.
Simon Lep pozdrav!
V imenu članov se vam zahvaljujem za lepo organiziran športni dan!
Vsi udeleženci so bili zelo zadovoljni!
Aleš
Call Now Button