HOTEL

Hotel in športni center Kovač se nahaja v vasi Sela v Osilnici. Leži v zgornjem delu Kolpske Doline. Domačini ji pravimo tudi dežela Petra Klepca.

Reka Kolpa in Čabranka ter čudovita neokrnjena narava okoli nas nudijo veliko možnosti za šport in rekreacijo, zato je to idealen kraj za preživljanje aktivnih počitnic. Hotel je bil zgrajen leta 2001 v preprostem podeželskem slogu.

Hotel in okolica je primerna za tiste goste, ki iščejo pobeg od ponorelega sveta, mir, sprostitev, prijazne ljudi, gibanje ter neokrnjeno in čisto naravo.

Hotelske sobe so velike 22 m2, imajo TV sprejemnik (LG flat screen), mini hladilnik, kopalnico s tuš kabino, WC-jem ter sušilec za lase.

Sobe se nahajajo v I. in II. nadstropju, dvigala ni. Hotel razpolaga z družabnim prostorom kjer je gostom na voljo brezplačno koriščenje ročnega nogometa, ping ponga in družabnih iger!

Za hotelom se nahaja otroško igrišče s toboganom, igrali, velik vrt, eno teniško igrišče, igrišče za nogomet, odbojko na travi, ter adrenalinski park in lokostrelski poligon. Reka Čabranka teče (300m), reka Kolpa pa je oddaljena kakšen kilometer stran.

Cenik
Telefon
E mail
Call Now Button